Best Luxury Properties wint award 2023

Best Luxury Properties wint prestigieuze award in Dubai

21 aug, 2023

Na meer dan vijftien jaar ervaring en hard werken, staat Best Luxury Properties helemaal bovenaan als zijnde een zeer gerenommeerd vastgoedkantoor in Dubai.

Donderdagavond 10 augustus 2023 heeft Guy Penders, bekend van “The Sky is The Limit”, samen met zijn geweldig team de meest prestigieuze Award die er te winnen valt in de UAE in ontvangst mogen nemen.

Guy Penders, CEO van het gerenommeerde vastgoedkantoor Best Luxury Properties, heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in de vastgoedmarkt van Dubai.

“Het is dan ook een enorme eer, om als boetiek vastgoedkantoor met Belgische roots, zo’n Award in ontvangst te mogen nemen tussen grote spelers. Ons harde werk en inzet, waarbij we enkel het beste aanbieden aan onze klanten, is beloond met deze prachtige prijs.”

Zijn dank gaat uit naar zijn team en medewerkers, maar uiteraard ook naar al zijn klanten. “Zonder hen zou dit niet mogelijk zijn.”

De doelgerichte klantenservice is de absolute sterkte waarmee het boetiek vastgoedkantoor van Guy zich positioneert binnen de toch wel erg competitieve vastgoedmarkt in Dubai.

“Best Luxury Properties is meer dan enkel en alleen maar een vastgoedkantoor.”

Wij kunnen met trots zeggen dat we door de jaren heen, dankzij onze ervaring, uitgegroeid zijn tot een Wealth Management Real Estate Company.

De focus van Best Luxury Properties ligt namelijk bij het opbouwen van een klantenrelatie op lange termijn”.

Hierdoor heeft Best Luxury Properties heel wat recurrente en nieuwe klanten, die door hen persoonlijk worden bijgestaan en begeleid bij het uitbouwen van een vastgoedportefeuille.

Niet alleen de service-gerichte aanpak met de persoonlijke touch, maar ook het aanbieden van een eigen online-platform voor investeerders, zorgen ervoor dat Best Luxury Properties als beste boetiekkantoor uit de hoek komt.

“Zorgeloos investeren staat bij ons voorop. Doordat wij gespecialiseerd zijn in een Wealth Management Service, waarbij de portfolio’s van onze klanten overzichtelijk worden gemaakt dankzij ons eigen Property Management-systeem, kunnen wij deze extra unieke services aanbieden aan onze klanten. Dit draag uiteraard ook bij aan het winnen van zo’n prestigieuze prijs.”

De klanten worden bij hun investering volledig ontzorgd.

“De klantenservice van Best Luxury Properties begint bij het eerste contact met de klant, die persoonlijk wordt begeleid doorheen het gehele proces.”

“De parameters marketing, klantenservice, marktkennis, productaanbod, … leiden allemaal tot het succes van zo’n Award.”

Guy Penders heeft eerder al verschillende Awards in ontvangst mogen nemen, maar deze Meest Prestigieuze Award springt er toch wel tussenuit.

“Dit alles en het harde werken heeft geleid tot deze prachtige beloning, waar ik alleen maar trots op kan zijn.”

Bent u geïnspireerd en wilt u vrijblijvend kennis maken met Guy Penders of één van zijn vastgoedexperten?

Neem contact op via de contactpagina en vul het formulier in. U kan ons ook altijd mailen op info@vastgoedexpertdubai.be, bellen of Whatsapp op Yannick: +324 84 89 35 64 (BE) of Senne: +31 623 47 03 98 (NL)

Leer meer over dit onderwerp

Gerelateerde blogberichten

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Je hebt vastgoed gekocht in Dubai, bij een off-plan ga je over tot de oplevering en zul je de sleutels ontvangen. Bij een bestaande woning wordt de akte gepasseerd en zal je de sleutels ontvangen. Echter, om je vastgoedinvestering tot een succes te maken, is het...

Lees meer

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op