Investeringstraject vastgoed Dubai

Inleiding

Nu we aan het einde gekomen zijn, bent u als potentiële vastgoedinvesteerder in Dubai op de hoogte van alle belangrijke aspecten omtrent het investeringsproces. Hierbij is natuurlijk een goede en betrouwbare partner ter plaatste, met jarenlange ervaring, cruciaal. Daarom overlopen we hier van A tot Z hoe het investeringstraject eruit ziet, als u klaar bent voor het avontuur en een samenwerking met ons aangaat. Kortom, een avontuur met persoonlijke begeleiding van ons team ervaren vastgoedexperts!

Bekijk hieronder het traject voor een investering in Dubai

Adviesgesprek

Het investeringsproces begint bij een persoonlijk adviesgesprek en richtlijnen. Wij bekijken samen wat uw wensen en (financiële) doelstellingen zijn. Op basis hiervan stellen wij een op maat gemaakt voorstel voor, om een weloverwogen beslissing te nemen omtrent uw investering.

Offerte op maat, met verschillende projecten

Op basis van het persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag. We stellen een persoonlijke offerte voor, om op maat ervoor te zorgen dat u het beste waar krijgt voor uw geld en dat de geschikte panden geselecteerd worden voor u.

l

Maak uw beslissing

Nadat u het voorstel ontvangen hebt en besproken hebt met ons team van experts, staan wij u bij in het nemen van de weloverwogen beslissing: het aankopen van uw vastgoedinvestering in Dubai.

l
h

Begeleiding bij het aankoopproces

Na het nemen van de beslissing om één of meerdere panden aan te kopen, nemen wij voor u heel het proces in handen: van aankoop tot het passeren van de akte.

Opvolgen van de werken bij off-plan

Indien u gekozen heeft voor een off-plan project is het wachten tot uw pand opgeleverd wordt. Tijdens het bouwproces houden wij u steeds op de hoogte met constructiefoto's en -filmpjes. Zo kan u vanuit uw zetel de evolutie van de bouw mee opvolgen.

Heeft u gekozen voor een pand dat reeds klaar is? Dan gaan wij direct aan de slag met het pand verhuurklaar te maken.

Klaarmaken voor verhuur

Wij gaan op zoek naar de ideale huurder, die door ons wordt gescreend. Daarnaast maken wij gebruik van een door ons opgesteld, sluitend huurcontract en verzorgen wij ook alle administratie hieromtrent.

Zoeken van een huurder en de opvolging hiervan

Als laatste stap zorgen wij voor de verhuur van uw pand. Hierbij zorgen we ook voor een sluitend huurcontract, het zoeken van een goede huurder en alle administratie hier rond.

Is het huurcontract afgelopen? Dan zorgen wij ervoor dat alles gecontroleerd wordt en de woning er weer netjes en proper uitziet voor de volgende huurder.

Wilt u het pand ooit verkopen? Ook daar kunnen wij u bij helpen

Wilt u uw pand verkopen? Dan kunnen wij u ook helpen tijdens dit proces. We bekijken voor iedere investeerder van BLP het portfolio en elke 3/5/7 jaar geven we u persoonlijk advies, om zo uw vastgoedportefeuille te optimaliseren.

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op