Off-plan vastgoed Dubai

Inleiding

Investeren in off-plan vastgoed in Dubai is een absoluut winstgevende kans. Vastgoedexpert Dubai helpt u in samenwerking met Best Luxury Properties doorheen dit tijdrovend proces. Wij begeleiden u bij elke stap om de juiste weloverwogen keuze te maken met een betrouwbare, door ons geselecteerde, ontwikkelaar en selecteren samen met u het juiste investeringspand. Op die manier wordt een stevige investeringsstrategie ontwikkeld.

Belangrijkste voordelen van een betrouwbare makelaar bij het investeren in off-plan vastgoed in Dubai

Toegang tot een brede waaier van off-plan eigendommen

We bieden u toegang tot een breed gamma van off-plan eigendommen, op verschillende locaties en tegen verschillende prijzen. Dit kan investeerders helpen het juiste pand te vinden, dat voldoet aan hun investeringsdoelen.

Deskundig advies en begeleiding

Vastgoedexpert Dubai heeft samen met Best Luxury Properties een rijkdom aan kennis en jarenlange expertise, als het gaat om de vastgoedmarkt in Dubai. Wij voorzien investeerders van deskundig advies en persoonlijke begeleiding betreffende welke eigendommen het beste nettorendement bieden. Daarnaast begeleiding wij u ook bij het aankoop-, verhuur-, en verkoopproces.

Hulp bij onderzoek

Investeren in off-plan vastgoed vereist een grondige analyse, waaronder onderzoek naar de ontwikkelaar, de locatie en het betalingsplan. Een betrouwbaar makelaarskantoor als Best Luxury Properties assisteert investeerders bij het verrichten van een grondig onderzoek en voorziet hen van gedetailleerde informatie over elk pand.

i

Onderhandelingen en contractbeheer

We onderhandelen namens de investeerder en helpen ervoor te zorgen dat het contract eerlijk en transparant is. Wij bieden ook hulp met contractbeheer, gedurende het hele aankoopproces.

Voortdurende ondersteuning

We bieden voortdurende ondersteuning aan investeerders, ook wanneer de aankoop reeds voltooid is. Inclusief hulp bij vastgoedbeheer, verhuur en wederverkoop. Onze samenwerking stopt absoluut niet nadat u gekocht hebt.

Opvolging ter plaatse

Bij off-plan aankopen zorgen wij voor een 2-wekelijkse constructie-update, zodat u als investeerder op de hoogte blijft van de evolutie van de constructie. Wij blijven bereikbaar voor u, zodat u zorgeloos vanop afstand kan genieten van uw off-plan investering.

Door deze investeringsstrategieën toe te passen, kunt u met succes navigeren op de off-plan vastgoedmarkt in Dubai en profiteren van het potentieel voor sterke vermogensgroei en huuropbrengsten.

Voorbeeldtraject van een off-plan appartement

 

Aankoopproces van off-plan vastgoed

Een eigendom kopen in de markt van Dubai kan complex zijn, maar via Vastgoedexpert Dubai samen met Best Luxury Properties als vastgoedmakelaar wordt het eenvoudiger gemaakt. Wij helpen u bij het vinden van een woning of investering in Dubai, die past bij uw budget en wensen. Wij zijn het aanspreekpunt met de ontwikkelaar en begeleiden u doorheen het gehele proces, inclusief het betalen van de schijven (payment-plan). Wij zorgen ervoor dat alle wettelijke controles worden uitgevoerd en dat het nodige papierwerk, zoals de tijdelijke en definitieve koopovereenkomst, wordt opgemaakt. Wij zorgen er ook voor dat de betalingsprocessen veilig en efficiënt verlopen. Zodra de betalingen zijn verricht, begeleiden wij u bij de oplevering, zodat u de sleutels van de woning en alle noodzakelijke documentatie ontvangt. Dankzij de deskundigheid van onze vastgoedadviseurs is het aankoopproces stressvrij en efficiënt, zodat u kunt genieten van uw gloednieuwe woning of investering in de levendige vastgoedmarkt van Dubai.

Stap 1

Selectie van de juiste belegging

Stap 2

Reserverings-overeenkomst

Stap 3

Koopovereenkomst (SPA)

Stap 4

Stapsgewijs volgen van het afbetalingsplan

Stap 5

Overdracht en oplevering met daarbij de ontvangst van de eigenomsakte

Belangrijke overweging en advies

Bij vastgoedinvesteringen is het belangrijk om met een goede partner samen te werken die u professioneel begeleidt en adviseert. Vastgoedexpert Dubai staat klaar om investeerders persoonlijk te begeleiden en te ondersteunen op alle vlakken, vanuit België en Nederland tot in Dubai.

Bent u op zoek naar een betrouwbare vastgoedpartner, wanneer het aankomt op investeren in vastgoed in Dubai? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een volledig onafhankelijk vastgoedkantoor, waardoor we niet gelimiteerd zijn. Volgens onze norm voldoet slechts 3% van de gehele vastgoedmarkt in Dubai aan ons kwaliteitslabel, ook wel het CSI-label genoemd. Door zeer specifiek te selecteren kunnen we een hoge verhuurbaarheid garanderen en bent u als investeerder zeker van kwalitatief vastgoed met een hoog rendement.

Ons team van experts kan helpen bij het vinden van het juiste vastgoedproject, het beoordelen van de financiële haalbaarheid en het bepalen van de meest geschikte investeringsstrategie. Daarnaast bieden we ook begeleiding en ondersteuning bij het proces van het kopen en verhuren van vastgoed in Dubai.

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op