CSI-label: de hoogste standaard voor vastgoedinvesteringen in Dubai

CSI-label: Alleen de hoogste standaard voor vastgoedinvesteringen

10 jun, 2024

CSI-label: Controlled Selected Investment

Voordat je overgaat tot investeren in vastgoed in Dubai is het belangrijk om vooronderzoek te doen van de vastgoedmarkt. Welke beslissingen je best kan overwegen, welke keuze’s je dient te maken en vooral de juiste panden uit te selecteren.

Als experten in vastgoed heeft het team van Vastgoedexpert Dubai in de loop der jaren veel ervaring opgedaan over de soms enorme verschillen in kwaliteit van onroerend goed. Deze ervaring en opgedane kennis hebben Guy Penders, mede-oprichter van Vastgoedexpert Dubai, geholpen om een eigen label op te richten: het “Controlled Selected Investments-label”, of beter gezegd, het “CSI-label”.

“Bij Vastgoedexpert Dubai weten we wat een eigendom aantrekkelijk maakt als investering, het CSI-label wordt enkel toegewezen aan eigendommen die voldoen aan 21 criteria. Deze criteria zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring met vastgoed in Dubai.” – Guy Penders

Vastgoed Dubai bemeubeling appartement

In Dubai is er er heel wat vastgoed beschikbaar. Er zijn heel veel makelaars in Dubai die alles verkopen, zonder te overwegen of het:

  • een betrouwbare projectontwikkelaar is waar de klant in koopt
  • een kwalitatief afgewerkte woning is
  • een strategisch interessante locatie is om een hoog rendement te behalen met verhuur of wederverkoop van het pand
  • een interessant project is met de juiste faciliteiten
  • een correcte vierkante meter prijs is

Kortom, als je vastgoed aankoopt in Dubai, of het nu voor investering is of voor eigen bewoning, je moet voldoende onderzoek doen of het pand wel geschikt is voor uw  langetermijndoelen. Als je de woning zelf wil gaan bewonen dan wil je natuurlijk in een kwalitatieve unit zitten en niet waar je na enkele maanden weer vanaf wil omdat het uitzicht niet goed is, de airco niet goed werkt, slecht geïsoleerde muren zijn en ga zo maar door. Dit geldt ook voor de huurders die je wil aantrekken als het gaat om een investering.

Daarom hebben we bij Vastgoedexpert Dubai ons eigen CSI-label ontwikkeld waar we elke unit controleren op 21 parameters vooraleer we de unit gaan voorstellen aan een investeerder. Één van de basisvoorwaarden is dat wij er zelf in willen investeren of wij erin hebben geïnvesteerd. Alleen dan kunnen we garanderen of een unit een betrouwbare en slimme aankoop is als investering.

CSI-Label vastgoedexpert Dubai

Hoge ROI gegarandeerd

Wanneer een eigendom het CSI-label draagt, betekent dit dat het voldoet aan alle criteria en van uitstekende kwaliteit is. “Het dragen van het CSI-label maakt ook dat het onroerend goed perfect is om in te investeren en een hoge ROI is gegarandeerd”, vult Penders aan.

“Al onze vastgoedbeleggingen dragen het CSI-label. Voor ons is het namelijk erg belangrijk om alleen vastgoedinvesteringen te verkopen die door ons zijn gecontroleerd en goedgekeurd.” – Guy Penders

Heeft u na het lezen hiervan ook kriebels gekregen om vastgoed aan te kopen in deze stad vol potentie? Neem gerust een kijkje op onze website. Hier vindt u heel wat informatie die u kan helpen voor de aankoop in Dubai. Heeft u enkele vragen die u graag persoonlijk wil stellen aan ons? Of wilt u de stap zetten om een aankoop te doen? Neem gerust contact met ons op via +32 484 89 35 64 (BE) of +31 623 47 03 98 (NL) (telefonisch of Whatsapp), mail ons op info@vastgoedexpertdubai.be of vul het contactformulier in op onze website.

Leer meer over dit onderwerp

Gerelateerde blogberichten

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Je hebt vastgoed gekocht in Dubai, bij een off-plan ga je over tot de oplevering en zul je de sleutels ontvangen. Bij een bestaande woning wordt de akte gepasseerd en zal je de sleutels ontvangen. Echter, om je vastgoedinvestering tot een succes te maken, is het...

Lees meer

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op