Stijging rendement vastgoed Dubai

Jaarlijkse stijging van rendement met vastgoed in Dubai

3 jun, 2024

Veel makelaars in Dubai verkondigen dat je meteen jaarlijkse rendementen van 10% tot 15% zal boeken als je investeert in vastgoed in Dubai. Is dat wel zo?

Wij bij Vastgoedexpert Dubai adviseren onze investeerders altijd om het vastgoed in Dubai voor een lange periode te houden. Zo boek je jaarlijks hoge huurrendementen maar vooral, de meerwaarde die je jaarlijks boekt, dat maakt nu net investeren in vastgoed in Dubai interessant. Realistische rendementen die wij bij Vastgoedexpert Dubai zien verschijnen zijn bij aanvang 6% – 7% netto per jaar, met de kosten die je als eigenaar hebt ervan af. Meerwaarde rekenen wij voorzichtig met 5% per jaar. We “onderbeloven” liever dan “overbeloven”.

We hebben door de jaren heen gemerkt dat de huurrendementen van vastgoed in Dubai jaar na jaar stijgen. Zo zien we dat vastgoedinvesteerders in Dubai het eerste jaar tussen de 6% – 7% netto rendement boeken, met alle kosten als eigenaar er vanaf. Klanten die bij ons vastgoed gekocht hebben enkele jaren geleden gaan nu al richting de 10% netto rendement per jaar, waar nog niet eens gesproken wordt over de jaarlijkse meerwaarde waar je ook van kan genieten bij verkoop.

Dus is een jaarlijks nettorendement van 10% haalbaar met vastgoed in Dubai? Ja, maar wel rekening houden dat dit niet het eerste jaar zal zijn.

Neem contact met ons op om je mogelijkheden te bekijken samen met een vastgoedexpert

Heeft u na het lezen hiervan ook kriebels gekregen om vastgoed aan te kopen in deze stad vol potentie? Neem gerust een kijkje op onze website. Hier vindt u heel wat informatie die u kan helpen voor de aankoop in Dubai. Heeft u enkele vragen die u graag persoonlijk wil stellen aan ons? Of wilt u de stap zetten om een aankoop te doen? Neem gerust contact met ons op via +32 484 89 35 64 (BE) of +31 623 47 03 98 (NL) (telefonisch of Whatsapp), mail ons op info@vastgoedexpertdubai.be of vul het contactformulier in op onze website.

Leer meer over dit onderwerp

Gerelateerde blogberichten

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Je hebt vastgoed gekocht in Dubai, bij een off-plan ga je over tot de oplevering en zul je de sleutels ontvangen. Bij een bestaande woning wordt de akte gepasseerd en zal je de sleutels ontvangen. Echter, om je vastgoedinvestering tot een succes te maken, is het...

Lees meer

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op