Over vastgoedexpert Dubai

Inleiding

Vastgoedexpert Dubai is een onafhankelijke en betrouwbare partner voor uw reis naar financieel succes. Van het eerste contact tot volledig ingerichte investeringen. Wij begeleiden samen met Best Luxury Properties onze klanten doorheen elke stap van het proces, met deskundig advies en hulp.

Vastgoedexpert Dubai - Guy Penders

Senne en Yannick met Guy Penders | CEO Best Luxury Properties

Ontstaan

Vastgoedexpert Dubai is ontstaan vanuit een samenwerking met Best Luxury Properties. Yannick en Senne hebben geïnvesteerd in Dubai en waren zo gepassioneerd over het onderwerp dat ze het niet losgelaten hebben. Voor hen was het niet enkel een investering, maar een levenswerk aan het worden. “Ze zeggen dat Dubai iets magisch heeft, dat is het zeker!“. Net hetzelfde met het vastgoedkantoor Best Luxury Properties. Al snel was duidelijk dat we meer voor elkaar betekenden, waarna we de handen in elkaar geslagen hebben.

Doel

De doelstelling van Vastgoedexpert Dubai is om mensen alle informatie te bieden die nodig is om vastgoedinvesteerder te worden in Dubai. Wij zijn van mening dat over de investeringen die u doet in uw leven, u heel goed op de hoogte moet zijn waar u uw geld investeert. Daarom is goed geïnformeerd worden vooraf én een goede en betrouwbare partner ter plaatste waarmee u samenwerkt cruciaal. Hierbij bent u via Vastgoedexpert Dubai op het juiste adres!

Begeleiding

Wij zijn ervan overtuigd dat goed geïnformeerd zijn niet voldoende is om op de juiste manier te investeren in vastgoed in Dubai. De begeleiding van A tot Z is essentieel in het gehele proces; van het bekijken hoeveel budget er nodig is, welke panden u best aankoopt, in welke regio, het volledige aankoopproces, contacten en na uw aankoop het verhuurproces om het gewenste nettorendement te behalen op uw investering.

Over Best Luxury Properties

Best Luxury Properties is een bekroond, erkend en gecertificeerd vastgoedkantoor dat werd opgericht door de Belgische Guy Penders die meer dan 15 jaar ervaring heeft in het verbinden van veeleisende lokale en internationale mensen met het exclusieve vastgoed van Dubai. Bent u op zoek naar ongeëvenaarde expertise, betrouwbaar professionalisme en een uitgebreide en persoonlijke service voor al uw vastgoedonderhandelingen? Guy en zijn gepassioneerde Property Advisors zorgen ervoor dat u veilig en gerust kunt investeren in Dubai. De inspiratie van vertrouwen die wij krijgen van zowel koper als verkoper is een essentieel ingrediënt voor elke succesvolle vastgoedmakelaardij. Hebt u interesse gekregen om met ons samen te werken, te investeren in het vastgoed in Dubai of wilt u informeren wat mogelijk is in uw situatie? Neem gerust contact met ons op via de knop hieronder!

Best Luxury Properties is een erkend en gecertificeerd vastgoedkantoor met een officieel Office Registration Number (zoals BIV-nummer in België).

 

Onze diensten

Onroerend Goed

Portfolio-opbouw

Vermogens-beheer

Vastgoed-Beheer

Interieur & DESIGN

Vastgoedexpert Dubai - Guy Penders

Een goede partner is goud waard!

Wij helpen u van A tot Z

“Ik ben verheugd om u te mogen verwelkomen in de wereld van Best Luxury Properties. Wij zijn een bedrijf dat onze klanten, medewerkers en investeerders waardeert. Het is ons een genoegen om u en uw familie vele jaren van dienst te zijn. Of u nu nieuw bent bij ons bedrijf of een terugkerende klant, we zijn enthousiast om met u samen te werken en u te helpen om uw doelen te bereiken. Bij Best Luxury Properties staan wij volledig tot uw dienst en helpen wij onze klanten bij het nemen van weloverwogen beslissingen over hun investeringsportefeuille. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te helpen om succes te behalen in de wereld van vastgoed.” – Guy Penders | Founder & CEO

“ER IS GEEN GRIJZE ZONE, BIJNA GOED IS SLECHT.”

— Guy Penders | Founder & CEO Best Luxury Properties

Outstanding Performance Award 2023

Na meer dan vijftien jaar ervaring en hard werken, staat Best Luxury Properties helemaal bovenaan als zijnde een zeer gerenommeerd vastgoedkantoor in Dubai. Donderdagavond 10 augustus 2023 heeft Guy Penders, bekend van “The Sky is The Limit”, samen met zijn geweldig team de meest prestigieuze Award die er te winnen valt in de Verenigde Arabische Emiraten in ontvangst mogen nemen.

Vastgoedexpert Dubai - Guy Penders

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op