Over Dubai:een stad van contrasten en mogelijkheden

Welkom in Dubai 🇦🇪

Tegenwoordig is Dubai een van de populairste bestemmingen voor vastgoedinvesteringen in de wereld, met een divers vastgoedaanbod dat beschikbaar is voor investering. Inclusief luxe appartementen, villa’s, commerciële gebouwen en industriële ruimtes. De vastgoedmarkt van de stad heeft bewezen bestand te zijn tegen economische neergang, met prijzen die stabiel blijven dankzij de sterke vraag van zowel lokale als internationale investeerders.

Een van de belangrijkste drijfveren van de vastgoedmarkt van Dubai is de snel groeiende bevolking van de stad. Naast deze sterke vraag naar vastgoed biedt Dubai aantrekkelijke huuropbrengsten die jaarlijks vooruit betaald worden, aanzienlijke opbrengsten genereren en terugbetalingscapaciteiten garanderen. De belastingvrije omgeving van de stad maakt het ook bijkomend aantrekkelijk. Er wordt geen onroerendgoedbelasting of vermogenswinstbelasting geheven op vastgoedtransacties.

De 5 belangrijkste voordelen van Dubai

Politieke stabiliteit

Sterke munt

Geen natuurrampen

Groeiende economie

HOGE RENDEMENTEN

De regio’s van Dubai

Dubai is verdeeld in verschillende regio’s, die elk hun eigen unieke karakter en investeringsmogelijkheden in vastgoed hebben. Hieronder worden enkele van de belangrijkste regio’s van Dubai beschreven, elk met hun bijbehorende vastgoedopties.

Deze regio’s zijn slechts een selectie uit de vele mogelijkheden in Dubai. Elke regio biedt unieke voordelen en investeringsopportuniteiten. Het is aangewezen advies in te winnen, alsook een grondig marktonderzoek uit te voeren om een weloverwogen investeringsbeslissing te nemen. Dubai biedt een dynamische vastgoedmarkt met diverse kansen. Het is van groot belang om uw investeringsstrategie af te stemmen op uw financiële doelen en risicobereidheid.

Downtown Dubai - Investeren in stadspracht en toekomstige waarde, in het hart van Dubai's prestigieuze wijk

Downtown Dubai, het kloppend hart van Dubai, biedt niet alleen een luxueuze levensstijl, maar ook een veelbelovende investeringsmogelijkheid voor slimme investeerders. Deze centrale wijk is de perfecte combinatie van stedelijke grandeur en potentieel voor waardevermeerdering op de lange termijn. Met zijn iconische skyline en strategische locatie, biedt Downtown Dubai een unieke kans om te genieten van luxe wonen en tegelijkertijd te investeren in een bloeiende toekomst.

Investeren in stadspracht en toekomstige waardeontwikkeling
Downtown Dubai biedt een verscheidenheid aan vastgoedmogelijkheden voor investeerders:

 1. Luxe appartementen met uitzicht: de luxe appartementen in Downtown Dubai bieden niet alleen een adembenemend uitzicht op de iconische Burj Khalifa en de fonteinshow, maar ook een kans op toekomstige waardeontwikkeling in dit prestigieuze stadsdeel.
 2. Stedelijke levensstijl: Downtown Dubai biedt een kosmopolitische levensstijl met winkels, restaurants en culturele attracties die zowel voor bewoners als huurders aantrekkelijk zijn.

Investeren in prestige en toekomstige groeimogelijkheden
Investeerders in Downtown Dubai genieten van:

 • Prestigieuze levensstijl: Downtown Dubai staat bekend om zijn prestigieuze lifestyle en biedt zowel bewoners als huurders een exclusieve stadservaring met hoogwaardige voorzieningen.
 • Toekomstige groeikansen: de wereldwijde bekendheid en blijvende vraag naar vastgoed in Downtown Dubai dragen bij aan het potentieel voor toekomstige waardevermeerdering.
 • Centrale locatie: de centrale ligging van Downtown Dubai biedt gemakkelijke toegang tot belangrijke zakelijke en recreatieve bestemmingen.

Downtown Dubai biedt niet alleen een luxe levensstijl, maar ook een kans om te investeren in de allure van het centrum van Dubai. Als u op zoek bent naar een woning die zowel prestige als potentieel is, biedt Downtown Dubai een unieke kans om te investeren in het bruisende hart van de stad, alsook te genieten van een bloeiende stedelijke omgeving.

Dubai Marina - Investeren in stedelijke elegantie en toekomstige waarde in Dubai's moderne waterkantwijk

Dubai Marina, de bruisende waterkantwijk van Dubai, is niet alleen een levensstijlkeuze, maar ook een slimme investeringsmogelijkheid voor veeleisende investeerders. Deze dynamische buurt belichaamt de perfecte samensmelting van moderne stadslevensstijl en potentieel voor waardegroei op de lange termijn. Met zijn spectaculaire waterkant en strategische ligging, biedt Dubai Marina een kans om te genieten van stedelijke elegantie en tegelijkertijd te investeren in een florerende toekomst.

Investeren in stedelijke luxe en potentieel voor waardegroei
Dubai Marina biedt een scala aan vastgoedmogelijkheden voor investeerders:

 1. Luxe appartementen met uitzicht: de luxe appartementen in Dubai Marina bieden niet alleen een adembenemend uitzicht op de jachthaven en de Arabische Golf, maar ook de kans op toekomstige waardeontwikkeling in dit moderne stadsdeel.
 2. Wonen aan het water: Dubai Marina biedt een unieke waterkantbeleving en investeerders kunnen profiteren van zowel een luxueuze levensstijl als aantrekkelijke huuropbrengsten.

Investeren in stedelijke verfijning en toekomstig groeipotentieel
Investeerders in Dubai Marina genieten van:

 • Stedelijke lifestyle: Dubai Marina biedt een bruisende levensstijl met talloze restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden, waardoor het aantrekkelijk is voor bewoners en huurders.
 • Waardegroeipotentieel: met de voortdurende groei van Dubai en de sterke vraag naar vastgoed in deze wijk, biedt Dubai Marina investeerders een kans op toekomstige waardeontwikkeling.
 • Centrale ligging: Dubai Marina's centrale positie in Dubai zorgt voor gemakkelijke toegang tot de belangrijkste zakelijke en recreatieve bestemmingen.

Dubai Marina biedt niet alleen stedelijke luxe, maar ook een kans om te investeren in de bruisende toekomst van Dubai. Of u nu zoekt naar een eigendom met een luxe levensstijl of potentieel voor waardegroei, Dubai Marina biedt een uitgelezen kans om te investeren in de moderne elegantie van de waterkant en een florerende stedelijke omgeving.

Palm Jumeirah - Investeren in exclusieve kustlevensstijl en toekomstig potentieel in Dubai's eilandparadijs

Jumeirah - Investeren in kustleven en prestigieuze woningen in Dubai's meest gewilde buurt

Jumeirah, gelegen aan de iconische kust van Dubai, is niet alleen een welbekende naam, maar ook een uitstekende investeringskans voor veeleisende investeerders. Deze exclusieve buurt belichaamt de essentie van kustleven en biedt een unieke kans om te investeren in luxueuze woningen met een ongeëvenaarde uitstraling. Met zijn reputatie en strategische locatie, biedt Jumeirah een kans om te genieten van prestigieus wonen en tegelijkertijd te profiteren van waardegroei.

Investeren in kustleven en exclusieve woningen
Jumeirah biedt diverse vastgoedkansen voor investeerders:

 1. Elegante villa's: de elegante villa's in Jumeirah bieden niet alleen luxueus wonen, maar ook een kans op toekomstige waardeontwikkeling in deze zeer gewilde buurt.
 2. Buitengewone uitzichten: Jumeirah biedt woningen met prachtige uitzichten op de Arabische Golf, wat de aantrekkingskracht voor zowel bewoners als potentiële huurders vergroot.

Investeren in prestige en waardegroei
Investeerders in Jumeirah profiteren van:

 • Exclusieve levensstijl: Jumeirah is synoniem voor prestige en biedt bewoners en huurders een exclusieve levensstijl met toegang tot luxe faciliteiten en iconische bezienswaardigheden.
 • Toekomstige waardeontwikkeling: de blijvende vraag naar kwalitatieve woningen in Jumeirah draagt bij aan het potentieel voor toekomstige waardegroei.
 • Strategische locatie: de ligging van Jumeirah biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste zakelijke en recreatieve bestemmingen van Dubai.

Jumeirah is niet alleen een investering in vastgoed, maar ook een investering in een prestigieuze levensstijl en toekomstige groeimogelijkheden. Als u op zoek bent naar een woning die zowel luxe als waarde combineert, biedt Jumeirah een unieke kans om deel uit te maken van de meest gewilde buurt van Dubai en te investeren in de allure van kustleven.

Business Bay - Investeren in stedelijke dynamiek en modern stadsleven in het centrum van Dubai

Dubai Business Bay uitzicht

Business Bay, gelegen in het hart van Dubai, is niet alleen een zakelijke hotspot, maar ook een strategische investeringskans voor slimme investeerders. Deze bruisende bestemming belichaamt de perfecte combinatie van modern stadsleven en potentieel voor waardegroei. Met zijn kosmopolitische sfeer en centrale ligging, biedt Business Bay een unieke gelegenheid om te investeren in residentiële vastgoedmogelijkheden.

Investeren in stedelijke dynamiek met potentieel voor waardegroei
Business Bay biedt een scala aan residentiële investeringsmogelijkheden:

 1. Luxe appartementen: de elegante appartementen in Business Bay bieden niet alleen een hoogwaardige woonervaring, maar ook de kans op toekomstige waardeontwikkeling in dit dynamische stadsdeel.
 2. Waterfront leven: Business Bay biedt appartementen met een prachtig uitzicht over het water, waardoor investeerders kunnen profiteren van een serene omgeving en de potentie voor aantrekkelijke huuropbrengsten.

Investeren in een stedelijke levensstijl met toekomstig groeipotentieel
Investeerders in Business Bay genieten van:

 • Stedelijke gemakken: Business Bay is doordrenkt met stedelijke faciliteiten, van restaurants en winkels tot recreatieve en culturele activiteiten, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor bewoners en huurders.
 • Toekomstige ontwikkeling: met voortdurende groei en ontwikkelingsplannen in de omgeving, biedt Business Bay investeerders een kans op toekomstige waardeontwikkeling.
 • Centrale ligging: de centrale ligging van Business Bay in Dubai maakt het gemakkelijk om andere belangrijke zakelijke en recreatieve bestemmingen te bereiken.

Business Bay biedt niet alleen een stedelijke levensstijl, maar ook een kans om te investeren in de toekomst van Dubai. Als u op zoek bent naar een woning die stadsleven en waardegroei combineert, biedt Business Bay een veelbelovende kans om te investeren in een dynamisch stadscentrum met alle moderne gemakken binnen handbereik.

Dubai Sports City - Een investering in sportieve luxe en strategische bereikbaarheid

Jumeirah Village Circle (JVC) - Investeren in modern comfort en strategische nabijheid

Sobha Hartland - Investeren in luxe leven en exclusieve waarde in het hart van Dubai

Jabel Ali Palm - Investeren in kustmatige pracht en potentieel in Dubai's opkomende gebied

City Walk - Een fusion van stijl en investeringskansen in Dubai

Jumeirah Islands - Een eiland van luxe en investeringen in Dubai

Investeer in een ambitieuze stad

Van een dorp tot een wereldhoofdstad in 50 jaar

De transformatie van Dubai, van een vissersdorp naar een wereldwijd vastgoedcentrum, is opmerkelijk. Van ’s werelds hoogste gebouw tot kunstmatige eilanden in de vorm van een wereldkaart. De populairste stad van de Verenigde Arabische Emiraten blijft innoveren in ambitieuze bouwprojecten.

Een groeiende markt

Vastgoedverkopen Dubai enorm in de lift

Records in 2023

Sinds de afgelopen zeventien jaar staat Dubai’s vastgoedmarkt aan de top, met de groeiende economische statistieken en zelfs in termen van de vastgoedsector.

‍Dubai trekt niet alleen veel toeristen en bezoekers aan, maar herbergt ook veel expats uit verschillende regio’s. Met de groeiende vraag naar onroerend goed in Dubai en de drang van mensen om luxe eigendommen aan te kopen, stijgt de grafiek van de vastgoedmarkt. Dit zou alleen maar positieve resultaten opleveren.

Aantrekkelijke prijs per vierkante meter

Nog steeds een enorm voordeel

In Dubai zijn de absolute topprijzen van vastgoed maar liefst 20% tot 80% goedkoper in vergelijking met andere grootsteden zoals Monaco, Hong Kong, New York, Londen, Genève, Parijs, Peking, Tokio enz. Ondanks een enorme stijging van de tarieven in de afgelopen jaren.

‍€ 500.000 kan 125 m² opleveren in Dubai, in vergelijking met: 13 m² in Monaco, 33 m² in New York, of 37 m² in Londen.

Wereldkaart met prijzen per m²

Voordelen van investeren in Dubai

Visum
Belastingen
Rendement
Bevolking
Inkomsten
Eigendom

Visum

Zilveren visum: voor 2 tot 5 jaar, vanaf € 180.000
Gouden visum: voor 5 tot 10 jaar, vanaf € 400.000

Belastingen

0% tax-regime op de aankoop van vastgoed

en huurinkomsten

Rendement

6-8% gemiddeld nettorendement op vastgoedinvesteringen

Bevolking

80% van de bevolking in Dubai zijn expats

Recurrente huurinkomsten

De huurprijs in Dubai wordt jaarlijks vooruitbetaald, wat meer financiële zekerheid en stabiliteit biedt.

Eigendom

Net zoals in België en Nederland, bent u in Dubai voor de volle 100% eigenaar (freehold).

Samengevat: waarom investeren in Dubai?

BTW

Geen BTW op vastgoed

Veilig

Één van de veiligste steden ter wereld

Sterke lokale munt

Dirham is gekoppeld aan de US Dollar

Dirham of AED

Immigratie

Enorme immigratie naar Dubai

Door de groei van expats blijft de vraag naar woningen groot

Bereikbaarheid

Gemakkelijke verbinding wereldwijd

EXPO 2020

Host van de Expo 2020

Multicultureel

Multiculturele gemeenschap

147 nationaliteiten

Visum

Langetermijnvisum

2 of 10 jaar verblijfsvergunning voor investeerders

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg van wereldklasse

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op