Hoe zit vastgoed in Dubai in elkaar?

Inleiding

Welkom in Dubai, de stad van ongeëvenaarde opportuniteiten en winstgevende vastgoedinvesteringen. Deze wereld-hub heeft zich gevestigd als een topbestemming voor investeerders van over de hele wereld. Op deze pagina zullen wij de specifieke vastgoedmogelijkheden in Dubai bespreken, alsook de belangrijkste strategieën omtrent investeren in deze bruisende stad.

Vastgoedmogelijkheden

Dubai biedt een breed scala aan vastgoedmogelijkheden in verschillende regio’s. Of u nu op zoek bent naar luxe appartementen, exclusieve villa’s of commerciële ruimtes, Dubai heeft voor elk wat wils. Enkele populaire regio’s zijn Downtown Dubai, Dubai Marina, Palm Jumeirah en Jumeirah Village Circle (JVC). Bovendien biedt Dubai een minimum nettorendement van 6% en worden huurcontracten vaak jaarlijks vooruit betaald. Dit zorgt voor een stabiele inkomstenstroom voor investeerders.

De 2 types vastgoed

OFF-PLAN

Een van de meest interessante mogelijkheden in de vastgoedmarkt van Dubai, is het kopen van vastgoed off-plan. Dit betekent dat u een woning koopt voordat de bouw is voltooid. Off-plan investeringen bieden verschillende voordelen, waaronder aantrekkelijke prijzen, flexibele betalingsplannen en de potentie voor waardestijging bij oplevering. Dit stelt investeerders in staat om een mooi nettorendement op hun investering te behalen, alsook te profiteren van de groeiende vastgoedmarkt in Dubai.

Luxueus appartement Dubai - vastgoedexpertdubai.be

BESTAAND VASTGOED

Naast off-plan investeringen biedt Dubai ook een breed scala aan bestaand vastgoed, ook wel bekend als Ready Properties. Deze woningen zijn al voltooid en klaar voor directe bewoning of verhuur. Bestaand vastgoed biedt investeerders directe nettorendementen, aangezien ze onmiddellijk kunnen worden verhuurd of verkocht. Dit is een aantrekkelijke optie voor investeerders die snel willen profiteren van hun vastgoedinvesteringen.

Financiële voordelen en toegankelijk-heid

Dubai biedt financiële voordelen en toegankelijkheid voor investeerders. Het is mogelijk om vastgoed aan te kopen en 100% eigenaar te worden vanaf 175.000, dit met een eigen inbreng van 50.000, door middel van het hefboomeffect. Dubai is dus absoluut niet zo duur voor investeringen, als men in eerste instantie zou denken. Bovendien kent Dubai een gunstig 0% belastingregime, wat betekent dat u als investeerder kunt genieten van het volledige nettorendement van uw investering, zonder dat dit wordt belast.

Belgische en Nederlandse investeerders hebben ook de mogelijkheid om een financiering te verkrijgen voor hun investering in Dubai, wat de mogelijkheden voor investeerders vergroot.

Flippen. Hold. Of allebei? Kies maar.

Flippen: de kortetermijnstrategie

Het “flippen” van panden off-plan in Dubai is een interessante en winstgevende strategie voor vastgoedinvesteerders. Off-plan vastgoed verwijst naar projecten die nog in de ontwikkelingsfase zijn, waarbij u als investeerder een woning aankoopt voordat deze voltooid is.

Het flippen van off-plan panden biedt verschillende voordelen. Eenerzijds kunt u vaak profiteren van aantrekkelijke prijzen en betalingsplannen, waardoor u met een relatief lage investering een groot potentieel nettorendement kunt behalen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de woning aan te passen en te renoveren naar eigen wensen, voordat deze wordt opgeleverd. Hierdoor kunt u de waarde verhogen, alsook aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.

Holden: de langetermijnstrategie

Het “holden” of behouden van vastgoed in Dubai is een andere strategie die investeerders kunnen overwegen. In plaats van het pand snel te gaan herverkopen, houdt men het voor een langere periode, om zo te profiteren van waardestijging en huurinkomsten.

Het behouden van vastgoed in Dubai biedt verschillende voordelen. Gezien de voortdurende ontwikkeling en groei van de vastgoedmarkt, kan het behouden van het vastgoed leiden tot een groei in meerwaarde op de lange termijn.

Het verhuren van vastgoed in Dubai is een bron van passief inkomen. Met een hoge vraag naar woningen en een groot aantal expats en internationale professionals die zich in Dubai vestigen, is er een constante vraag naar huurwoningen.

Belangrijke overweging en advies

Bij vastgoedinvesteringen is het belangrijk om met een goede en betrouwbare partner samen te werken, die u professioneel begeleidt en adviseert. Vastgoedexpert Dubai staat klaar om investeerders persoonlijk te begeleiden en te ondersteunen op alle vlakken, vanuit België en Nederland tot in Dubai.

Bent u op zoek naar een betrouwbare vastgoedpartner, wanneer het aankomt op investeren in vastgoed in Dubai? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Best Luxury Properties is een volledig onafhankelijk vastgoedkantoor, waardoor ze niet gelimiteerd zijn. Volgens onze norm voldoet slechts 3% van de gehele vastgoedmarkt in Dubai aan ons kwaliteitslabel, ook wel het CSI-label genoemd. Door met een niche te werken en het specifiek uitselecteren, kunnen wij een hoge verhuurbaarheid garanderen. Hierdoor bent u als investeerder zeker van kwalitatief vastgoed met een hoog nettorendement.

Ons team van experts kan helpen bij het vinden van het juiste vastgoedproject, het beoordelen van de financiële haalbaarheid en het bepalen van de meest geschikte investeringsstrategie. Daarnaast bieden we ook persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het gehele proces van het kopen en verhuren van vastgoed in Dubai.

Hoe selecteren wij vastgoed?

Als vastgoedinvesteerders en -ontwikkelaars hebben wij in de loop der jaren veel geleerd over verschillende soorten vastgoed, alsook wat echt belangrijk is om een kwalitatief gebouw aantrekkelijk te maken. De jarenlange ervaring en kennis met vastgoedbeleggingen hebben ons geholpen om ons eigen label te creëren, het CSI-label ‘Controlled Selected Investments’. De eigendommen met het CSI-label worden toegewezen op basis van 21 criteria. Deze criteria zijn zorgvuldig geselecteerd door Best Luxury Properties, op basis van jarenlange ervaring met beleggen.

CSI-Label

CSI-LABEL
Controlled Selected Investments

Wanneer een woning het CSI-label draagt, betekent dit dat de woning voldoet aan alle criteria met een uitstekende kwaliteit. Het dragen van het CSI-label betekent ook dat het pand perfect is om in te investeren en dat een hoge ROI (return on investment) gegarandeerd is. Al onze vastgoedbeleggingen dragen het CSI-label. Voor ons, Vastgoedexpert Dubai en Best Luxury Properties, is het heel belangrijk om alleen vastgoedbeleggingen te verkopen die door ons zijn gecontroleerd en goedgekeurd. Als u op zoek bent naar een investeringspand, kunnen wij u garanderen dat u bij ons het perfecte pand vindt, volledig aansluitend bij uw beleggingsvisie.

FEITEN

 • Politieke stabiliteit
 • Meerwaarde
 • Locatie
 • Hoge huurinkomsten
 • Langetermijnverhuur
 • Stabiele munt
 • Vrij van natuurrampen

KWALITEIT

 • Privacy
 • Weinig onderhoud
 • Kwaliteit van het gebouw
 • Snelheid van de lift
 • Hoge en lage liften
 • Alleen wooneenheden
 • Veiligheid

SERVICE

 • Gekoeld/verwarmd zwembad
 • Faciliteiten
 • Openbaar vervoer in de buurt
 • Supermarkten in de buurt
 • Verzekering

Het beheren van uw vastgoedportefeuille

Het Property Management System

Het Property Management System van Best Luxury Properties is speciaal ontwikkeld voor BLP-investeerders. Het is ontworpen om hen te laten zien wat hun investering opbrengt en dit van eender waar ter wereld. Op die manier kunnen de huur- en investeringsvooruitgangen optimaal gecontroleerd en beheerd worden.

Dankzij dit online-systeem kunnen investeerders alle details van hun eigendommen ten alle tijden bekijken en vanop afstand volgen. Van elke woning kan er tot in details de 360º-view bekeken worden, de PBTI (Pay Back Time Investment), de jaarlijkse ROI, de totale ROI (Return on Investment) en de tijdlijn met daarin de brutohuuropbrengsten en de datum van het huurcontract.

Het Property Management System is uitsluitend gemaakt voor kijk- en informatiedoeleinden. Eén van de vastgoedexperten van Best Luxury Properties bezorgt u de inloggegevens, zodat u toegang krijgt tot dit online platform.

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op