Financieren vastgoed Dubai

Financiering in Dubai: Reduceer uw eigen inleg bij een vastgoedinvestering

1 jul, 2024

Investeren in vastgoed in Dubai kan heel interessant zijn. De rendementen liggen vele malen hoger dan als je zou investeren in vastgoed in België of Nederland, los van het feit dat je geen belastingen betaald op huurinkomsten en meerwaarde in Dubai, interessant toch? 

Financieren in België of Nederland voor de aankoop van vastgoed in Dubai

Wat het nog interessanter maakt is dat je kan hefbomen met vastgoed in Dubai. Zo kan je, als je onderpand kan bieden, aanspraak maken op een krediet in België of Nederland waarmee je de aankoop in Dubai kan financieren. Dat is natuurlijk enorm interessant want zo kan je je benodigd eigen vermogen reduceren om de vastgoedtransactie tot stand te brengen in Dubai. Wij bij Vastgoedexpert Dubai leggen alle opties voor aan de klant en bespreken samen wat de beste en meest interessante keuzes zijn. Dit met als eindresultaat zoveel mogelijk rendement te maken om slim en voordelig te investeren in Dubai.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek

Financieren in Dubai voor de aankoop van vastgoed in Dubai

Uiteraard kan je ook financieren als niet-resident voor de aankoop van vastgoed in Dubai. Al gaat dit wel gepaard met enkele voorwaarden en regels. Elke situatie is persoonlijk dus het is van uiterst belang om uw persoonlijke situatie samen te bespreken en de opties te bekijken.

Zo kan je in Dubai als niet-resident tot maximaal 50% van de aankoop financieren, als je persoonlijke financiële situatie dit toelaat uiteraard. Zo kan voor de aankoop van een bestaande woning bij overdracht tot 50% financieren. Bij de aankoop van een off-plan project, of een nieuwbouwproject, kan je de laatste schijf van 40% of maximaal 50% financieren bij oplevering. Er zijn dus heel wat mogelijkheden als het aankomt op financieren in Dubai.

Bij Vastgoedexpert Dubai werken wij samen met financiële adviseurs in België, Nederland alsook in Dubai. Zo kunnen we altijd alle mogelijkheden vergelijken en u 100% begeleiden bij de aankoop van vastgoed in Dubai.

Bekijk samen met een vastgoedexpert uw mogelijkheden

Wil jij een woning kopen in Dubai of wil je investeren in vastgoed in Dubai? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden. Heb je enkele vragen die je graag persoonlijk wil stellen aan ons? Of wil je de stap zetten voor een aankoop te doen? Neem gerust contact met ons op via +32 484 89 35 64 (BE) of +31 623 47 03 98 (NL) (telefonisch of Whatsapp), mail ons op info@vastgoedexpertdubai.be of vul het contactformulier in op onze website.

Leer meer over dit onderwerp

Gerelateerde blogberichten

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op