Neem contact op met ons voor een adviesgesprek met Guy Penders en investeer in Luxe vastgoed in Dubai

Dubai ziet een stijging tot 20% van huurprijzen in 2024

1 apr, 2024

De vastgoedmarkt in Dubai maakt zich op voor een stijging tot 20% van de huurprijzen in vooraanstaande residentiële wijken. Dat maakt het natuurlijk enorm interessant voor de vastgoedinvesteerders onder ons. “Zo zien we het jaarlijks nettorendement van onze investeerders stijgen, wat toch bevestigd dat vastgoed in Dubai een uitstekende investering is”, legt Guy Penders, CEO Vastgoedexpert Dubai uit.

De prognose voor 2024 komt er na een jaar waarin al een opmerkelijke stijging van huurgelden plaatsvond, geschat op 23 à 30%.

Neem contact op met ons voor een adviesgesprek met Guy Penders en investeer in Luxe vastgoed in Dubai

Vastgoedprijzen in Dubai stijgen in 2024: Een blik op de bloeiende markt

Dubai, bekend om zijn iconische skyline en luxueuze levensstijl, blijft een wereldwijde hotspot voor vastgoedinvesteringen, met vastgoedprijzen die in 2024 een opmerkelijke stijging hebben laten zien. Deze trend weerspiegelt niet alleen het herstel van de vastgoedmarkt na eerdere uitdagingen, maar ook het voortdurende vertrouwen van investeerders in de aantrekkingskracht en veerkracht van Dubai als een topbestemming voor vastgoedbeleggingen.

Het jaar 2023 zag al een gestage groei van vastgoedprijzen in Dubai, maar 2024 heeft deze trend versterkt met een nog sterkere stijging. Een combinatie van factoren heeft bijgedragen aan deze groei, waaronder een opleving van economische activiteit, toenemende investeringen in infrastructuur en een groeiende vraag van zowel lokale als internationale kopers.

Een van de belangrijkste drijfveren achter de stijgende vastgoedprijzen is de aanhoudende vraag naar hoogwaardige woningen en commerciële ruimtes in Dubai. Met een bloeiende zakelijke sector, een groeiende bevolking en een levendige expatgemeenschap blijft de vraag naar vastgoed in de stad hoog, wat resulteert in een competitieve markt voor kopers en huurders.

Daarnaast heeft de hernieuwde focus van de overheid op het aantrekken van buitenlandse investeringen en het bevorderen van economische groei bijgedragen aan een gunstig investeringsklimaat in Dubai. Met initiatieven zoals het Gouden Visum-programma, dat gekwalificeerde investeerders en professionals de mogelijkheid biedt om langdurige verblijfsvisa te verkrijgen, heeft Dubai zijn aantrekkingskracht als bestemming voor internationale investeringen versterkt.

Bovendien blijft Dubai innovatieve vastgoedprojecten ontwikkelen die de stad verder transformeren en haar positie als een toonaangevende metropool versterken. Van weelderige residentiële ontwikkelingen tot ultramoderne zakelijke districten en spraakmakende toeristische attracties, Dubai blijft investeren in projecten die de levenskwaliteit verbeteren en het concurrentievermogen van de stad vergroten.

Hoewel de stijgende vastgoedprijzen een positief signaal zijn voor investeerders en ontwikkelaars, benadrukt het ook de noodzaak van een evenwichtig en duurzaam groeimodel om ervoor te zorgen dat de vastgoedmarkt gezond blijft op lange termijn. Met een doordachte planning en een focus op kwaliteit en duurzaamheid blijft Dubai een aantrekkelijke bestemming voor vastgoedinvesteringen en een symbool van ambitie en vooruitgang in de regio.

Interesse gekregen om te investeren in Dubai? Neem gerust een kijkje op onze website. Hier vind je heel wat informatie die je kan helpen voor de aankoop in Dubai. Heb je enkele vragen die je graag persoonlijk wil stellen aan ons? Of wil je de stap zetten voor een aankoop te doen? Neem gerust contact met ons op via +32 484 89 35 64 (BE) of +31 623 47 03 98 (NL) (telefonisch of Whatsapp), mail ons op info@vastgoedexpertdubai.be of vul het contactformulier in op onze website.

Leer meer over dit onderwerp

Gerelateerde blogberichten

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Je hebt vastgoed gekocht in Dubai, bij een off-plan ga je over tot de oplevering en zul je de sleutels ontvangen. Bij een bestaande woning wordt de akte gepasseerd en zal je de sleutels ontvangen. Echter, om je vastgoedinvestering tot een succes te maken, is het...

Lees meer

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op