Huis kopen in Dubai

Huis kopen in Dubai, kan dat zomaar?

24 jun, 2024

Een huis kopen in Dubai, een droom van veel mensen. De vraag die je best eerst aan jezelf stelt is: “Wil ik een woning in Dubai aankopen om er zelf van te gaan genieten? Of wil ik een woning in Dubai kopen als investering? Als je antwoord op deze vraag duidelijk is, dan pas kan je echt gericht opzoek gaan naar het juiste vastgoed in Dubai.

Een woning in Dubai kopen voor mezelf

Als je een woning wil kopen in Dubai voor er zelf gebruik van te maken dan kan je best kijken naar de locatie waar je graag zelf zou willen vertoeven, de stijl van het project of woning, het uitzicht en niet onbelangrijk, het bepalen van je budget. Aan de hand van deze criteria kunnen we gericht gaan zoeken naar het juiste pand voor jou in Dubai.

Als je een woning wil kopen in Dubai voor jezelf dan bekijken we dit als een emotionele aankoop. Dat is een aankoop waar heel wat emoties bij komen kijken en waar jij als koper, zich 100% thuis moet voelen. Doe daarom zeker beroep op een makelaar in Dubai die voldoende kennis en ervaring heeft in de vastgoedmarkt van Dubai. Zij kunnen het beste advies geven in verband met de keuze van regio, afwerking, faciliteiten,… Zodat jij als koper van vastgoed in Dubai zeker de juiste aankoop kan doen.

Hou er altijd rekening mee dat je het vastgoed nog steeds in de toekomst moet kunnen verkopen mocht je dat willen. Daarom kan je ook best kijken dat het vastgoed wat je gaat aankopen, ook voldoet aan de vraag van de vastgoedmarkt in Dubai.

Vastgoed in Dubai kopen als investering

Als je een huis of vastgoed wil aankopen in Dubai als investering dan dien je met heel andere aspecten rekening te houden. We noemen dit bij Vastgoedexpert Dubai een rationele aankoop. Het is van uiterst belang dat de cijfers 100% correct zijn. Om dit te garanderen zorgen wij er bij Vastgoedexpert voor dat het vastgoed wat je in Dubai wil aankopen als investering voldoet aan alle eisen die er zijn om een pand te mogen verhuren in Dubai. Niet enkel dat het mag verhuurd worden maar dat het ook daadwerkelijk vlot verhuurd zal worden met, uiteraard, het gewenste jaarlijks rendement.

Doe daarom steeds beroep op een makelaar in Dubai die voldoende jaren ervaring heeft opgedaan in de vastgoedmarkt van Dubai die u kan begeleiden uit eigen ervaring als vastgoedinvesteerder. Wij bij vastgoedexpert Dubai hebben het CSI-label opgericht. Controlled Selected Investment. Elk pand waar wij zelf in investeren of wat we aanbieden aan onze klanten worden eerst afgetoetst aan de hand van 21 criteria die zullen bepalen of dat type pand een slimme keuze is als vastgoedinvestering in Dubai.

Vastgoed in Dubai kan veel problemen met zich meebrengen

Veel makelaars in Dubai verkondigen hoge rendementen, scherpe instapprijzen en heel mooie voordelen met vastgoed in Dubai. Als je iedere makelaar in Dubai blindelings zou moeten geloven dan is ieder project een slimme aankoop als investering in Dubai. Zoals al eens gezegd wordt, “als het te mooi om waar te zijn is, dan is het dat ook”. Dat klopt, in Dubai zijn er heel wat projecten waar je beter niet in investeert als vastgoedinvesteerder. Waarom? Omdat niet enkele ontwikkelaar waarmaakt wat hij beloofd. Zo kan er al eens gezondigd worden op kwaliteit van afwerking, niet naleven van afspraken zoals opleveringsdatum, administratieve wanorde, en ga zo maar even door.

Daarom raden wij aan als Vastgoedexpert in Dubai om samen te werken met een partij ter plaatse die jaren ervaring heeft en die weet waarover hij spreekt om op die manier problemen te vermijden die u als vastgoedinvesteerder duur kunnen komen te staan.

Interesse gekregen om te investeren in Dubai? Neem gerust een kijkje op onze website. Hier vind je heel wat informatie die je kan helpen voor de aankoop in Dubai. Heb je enkele vragen die je graag persoonlijk wil stellen aan ons? Of wil je de stap zetten voor een aankoop te doen? Neem gerust contact met ons op via +32 484 89 35 64 (BE) of +31 623 47 03 98 (NL) (telefonisch of Whatsapp), mail ons op info@vastgoedexpertdubai.be of vul het contactformulier in op onze website.

Leer meer over dit onderwerp

Gerelateerde blogberichten

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op