Dubai bemeubeld appartement

Moet ik mijn appartement bemeubeld verhuren in Dubai?

15 apr, 2024

Als investeerder in Dubai ben je volledig vrij hoe je het vastgoed op de markt wil zetten, leeg zonder meubels of bemeubeld. Beide opties zijn een mogelijkheid. Doch raden wij als Vastgoedexpert Dubai onze investeerders aan om hun vastgoed bemeubeld te gaan verhuren. Waarom? simpel, de vraag naar bemeubelde appartementen is vele male hoger en het biedt voor de investeerder tal van voordelen.

In Dubai is het gebruikelijk om vastgoed gemeubileerd te gaan verhuren, vooral in bepaalde segmenten van de markt. Dubai staat bekend als een internationale zakelijke hub en een populaire toeristische bestemming, waardoor er een grote vraag is naar gemeubileerde accommodaties, zowel voor korte als lange termijn verhuur.

Hier zijn enkele redenen waarom het gemeubileerd verhuren van vastgoed populair is in Dubai:

  1. Expats: Dubai heeft een grote expatgemeenschap van professionals die in de stad werken. Veel van deze expats geven er de voorkeur aan om gemeubileerde accommodaties te huren, vooral als ze voor een beperkte periode in Dubai verblijven. Dit maakt het voor hen gemakkelijker om zich te vestigen zonder zich zorgen te hoeven maken over het kopen van meubels en andere huishoudelijke artikelen.
  2. Hogere huurprijs en dus een hoger rendement: Doordat de vraag naar bemeubelde appartementen zo hoog is betalen huurders graag wat meer huur. Hierdoor merken we dat de appartementen die niet bemeubeld zijn, aan veel lagere huurprijzen kunnen verhuurd worden, wat dus resulteert in een lager rendement voor de investeerder.
  3. Concurrentievoordeel: Het aanbieden van gemeubileerde accommodaties kan vastgoedeigenaren onderscheiden van de concurrentie en hun huurinkomsten verhogen. Gemeubileerde woningen hebben over het algemeen een hogere huurprijs dan niet-gemeubileerde woningen, wat kan resulteren in een beter rendement op investeringen.
  4. Hogere huurwaarborg: Als je als investeerder een appartement in Dubai bemeubeld verhuur kan je ook een hogere waarborg eisen in de huurovereenkomst, namelijk 10% van de bruto huurprijs. Dat is natuurlijk enorm interessant voor het dekken van eventuele schade of innen van kosten bij het uittreden van de huurder.

Kortom, het is enorm interessant om als investeerder het vastgoed bemeubeld op te leveren zodat de huurder snel en gemakkelijk kan intrekken. Om de investeerders te ontlasten hebben we bij Vastgoedexpert Dubai een volledig in-house team die zich focussen om het inrichten en bemeubelen van de appartementen. Zo spelen we in op de vraag en trends die spelen op de verhuurmarkt van Dubai.

Bekijk hier hoe wij een appartement opleveren voor onze investeerders:

Bekijk hier de andere video’s van Vastgoedexpert Dubai over investeren in vastgoed in Dubai.

Interesse om te investeren in Dubai? Neem gerust een kijkje op onze website. Hier vind je heel wat informatie die je kan helpen voor de aankoop in Dubai. Heb je enkele vragen die je graag persoonlijk wil stellen aan ons? Of wil je de stap zetten voor een aankoop te doen? Neem gerust contact met ons op via +32 484 89 35 64 (BE) of +31 623 47 03 98 (NL) (telefonisch of Whatsapp), mail ons op info@vastgoedexpertdubai.be of vul het contactformulier in op onze website.

Leer meer over dit onderwerp

Gerelateerde blogberichten

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Je hebt vastgoed gekocht in Dubai, bij een off-plan ga je over tot de oplevering en zul je de sleutels ontvangen. Bij een bestaande woning wordt de akte gepasseerd en zal je de sleutels ontvangen. Echter, om je vastgoedinvestering tot een succes te maken, is het...

Lees meer

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op