Skyline vastgoed Dubai

Verenigde Arabische Emiraten steken VS en VK voorbij als topbestemming voor ‘s werelds meest vermogenden

22 aug, 2023

Volgens Henley & Partners, een Brits adviesbureau voor investeringsmigratie, emigreren de meest vermogende personen van de planeet vooral naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) om er te investeren.

Volgens het meest recente migratierapport van het in Londen gevestigde bureau, hebben de emiraten de fakkel overgenomen van de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Verwacht wordt dat de VAE in 2022 de grootste instroom van miljonairs zal kennen.

Het rapport spreekt over 4.000 miljonairs. Ter vergelijking: naar Australië zouden tegen eind dit jaar 3.500 miljonairs emigreren. Singapore (2.800) en Israël (2.500) zouden volgen op plaats 3 en 4.

92.600 miljonairs en 14 miljardairs in de VAE

Nog volgens het rapport van Henley & Partners zou het aantal superrijken in de VAE het komende decennium nog met 40% toenemen.

Momenteel wonen er in de emiraten officieel al 92.600 miljonairs, 4.000 multimiljonairs (met een vermogen van 10 miljoen USD of meer), 251 centi-miljonairs (met een vermogen van 100 miljoen USD of meer) en 14 miljardairs.

Gunstig investeringsklimaat in Dubai

Eén van de hoofdredenen voor de populariteit van de Verenigde Arabische Emiraten is het gunstige investeringsklimaat in Dubai.

Het progressieve beleid en initiatieven als de golden visa, het investeringsvisum dat u krijgt bij de aankoop van vastgoed en de sterk groeiende vastgoedsector in het algemeen spelen hierin een grote rol en moedigen investeerders aan om de stap naar het Midden-Oosten te wagen.

Investeren in vastgoed in Dubai? Guy Penders en Vastgoedexpert Dubai begeleiden u van A to Z

Interesse gekregen om te investeren in Dubai? Neem gerust een kijkje op onze website. Hier vind je heel wat informatie die je kan helpen voor de aankoop in Dubai. Heb je enkele vragen die je graag persoonlijk wil stellen aan ons? Of wil je de stap zetten voor een aankoop te doen? Neem gerust contact met ons op via +32 484 89 35 64 (BE) of +31 623 47 03 98 (NL) (telefonisch of Whatsapp), mail ons op info@vastgoedexpertdubai.be of vul het contactformulier in op onze website.

Leer meer over dit onderwerp

Gerelateerde blogberichten

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Je hebt vastgoed gekocht in Dubai, bij een off-plan ga je over tot de oplevering en zul je de sleutels ontvangen. Bij een bestaande woning wordt de akte gepasseerd en zal je de sleutels ontvangen. Echter, om je vastgoedinvestering tot een succes te maken, is het...

Lees meer

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op