Palm Jebel Ali: eerste villa’s met privé-strand onthuld op Dubai’s nieuwste megaproject

19 sep, 2023

Palm Jebel Ali in Dubai zal, wanneer het voltooid is, zeven eilanden en 16 bladeren hebben. Dit zal een totaal van 91 kilometer strand toevoegen met 3 toegangspunten tot het eiland. De eerste ontwikkelaar heeft de release aangekondigd van de eerste villa’s die te koop gaan zijn op het eiland Palm Jebel Ali.

Volgens de eerste informatie zou het gaan om twee type villa’s: koraalvilla’s en strandvilla’s. Deze zouden telkens beschikbaar zijn in acht verschillende stijlen en uitgetekend worden door verschillende internationale en regionale architectenbureau’s.

Dubai zijn nieuwste villa’s met luxueuze afwerking

“Voor de villa’s putten we inspiratie uit de schoonheid van de natuur”, laat de ontwikkelaar optekenen. “Alle woningen zullen voorzien zijn van vloer-tot-plafond ramen met uitzicht op de privé-stranden. De ontwikkeling zal de bewoners een actieve levensstijl bieden met brede wandelstraten. Voetgangers en fietsers zullen toegang hebben tot het strand via ingesloten parken.”

LEES OOK: “Waarom zou ik investeren in Dubai?”

Palm Jebel Ali Dubai masterplan

Het was Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-president en premier van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en heerser van Dubai, die in juni officieel zijn goedkeuring gaf om de ambitieuze plannen met Palm Jebel Ali uit te rollen. “Met het oog op het Dubai 2040 Urban Master Plan zal Dubai blijven innoveren om zijn positie als de meest toonaangevende bestemming ter wereld om te wonen, werken en bezoeken te verstevigen”, liet hij toen optekenen.

Volgens de ontwikkelaar zal het eiland “een transformerende rol spelen in het vormgeven van de toekomst van Dubai en de wereldwijde benchmark voor waterfront wonen verhogen”.

(lees verder onder de foto’s)

Grootste vastgoedproject in Dubai in 2023

Hoewel er nog geen officiële details over data en prijzen werden bekendgemaakt, zijn vastgoedexperts het er vrijwel unaniem over eens dat Palm Jebel Ali hét vastgoedproject van Dubai in 2023 wordt.

“De belangstelling sinds de officiële aankondiging in juni is enorm en wanneer deze eerste villa’s als off-plan gelanceerd zullen worden, verwachten we een ware stormloop”, vertelt Guy Penders, de Belgische CEO van het boutique vastgoedkantoor Best Luxury Properties. “Luxueuze opportuniteiten aan de kust zijn gegeerd bij investeerders en van Palm Jebel Ali, dat in oppervlakte maar liefst twee keer zo groot wordt als het bekende Palm Jumeirah, wordt heel wat verwacht.”

LEES OOK: “Best Luxury Properties wint prestigieuze award in 2023 in Dubai”

Geschat wordt dat het kunstmatige eiland plaats zal bieden aan 35.000 gezinnen over een lengte van ongeveer 110 kilometer extra kustlijn. Naast 80 hotels en resorts, zal een breed scala aan entertainment- en recreatieve voorzieningen ook de toeristische sector in Dubai opnieuw naar een hoger niveau tillen.

Bent u geïnspireerd en wilt u vrijblijvend kennis maken met Guy Penders of één van zijn vastgoedexperten?

Interesse gekregen om te investeren in Dubai? Neem gerust een kijkje op onze website. Hier vind je heel wat informatie die je kan helpen voor de aankoop in Dubai. Heb je enkele vragen die je graag persoonlijk wil stellen aan ons? Of wil je de stap zetten voor een aankoop te doen? Neem gerust contact met ons op via +32 484 89 35 64 (BE) of +31 623 47 03 98 (NL) (telefonisch of Whatsapp), mail ons op info@vastgoedexpertdubai.be of vul het contactformulier in op onze website.

Leer meer over dit onderwerp

Gerelateerde blogberichten

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Je hebt vastgoed gekocht in Dubai, bij een off-plan ga je over tot de oplevering en zul je de sleutels ontvangen. Bij een bestaande woning wordt de akte gepasseerd en zal je de sleutels ontvangen. Echter, om je vastgoedinvestering tot een succes te maken, is het...

Lees meer

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op