Investeren in vastgoed Dubai, hoe begin ik eraan?

22 jan, 2024

Altijd al willen investeren in vastgoed? Denk dan ook eens aan de vastgoedmarkt van Dubai. Dubai biedt enorme voordelen en als investeerder kan je mee genieten van deze enorme opportuniteiten. Zo zijn de kosten voor het aankopen en behouden van vastgoed in Dubai zeer laag, betaal je geen belastingen op de huurinkomsten en meerwaarde waardoor de nettorendementen van de investeerder hoog oplopen.

“Geen belastingen op huurinkomsten en meerwaarde, dat zorgt voor een hoger nettorendement voor de investeerder” – Guy Penders

Dubai kent twee grote voordelen, lagere aankoopprijzen dan in andere wereldsteden en hoge huurinkomsten, die dan nog eens vrijgesteld zijn van belastingen. Dubai en meerbepaald de Verenigde Arabische Emiraten, maken het enorm aantrekkelijk voor de investeerders. Denk aan nettorendementen van 6% tot 8% als je begint. Vergeet niet dat als je enkele jaren verder bent, je kan genieten van de meerwaarde die de vastgoedmarkt van Dubai heeft, maar ook de stijgende huurinkomsten waardoor je direct jaarlijks rendement alleen maar omhoog gaat.

LEES OOK: Zo gaat het metronetwerk van Dubai er in de toekomst uitzien

Om twijfels en vragen weg te nemen is Vastgoedexpert Dubai begonnen met podcasts op te nemen. Zo kan je vanaf nu onze eerste podcast bekijken waar Guy Penders uitgebreid uitlegt hoe hij gestart is met investeren in het vastgoed in Dubai en welke voordelen Dubai te bieden heeft voor de investeerder.

Bekijk de podcast hieronder via de link. Wil je in de toekomst graag op de hoogte blijven van de nieuwe content omtrent investeren in vastgoed in Dubai? Zorg er dan zeker voor dat je het Youtube-kanaal van Vastgoedexpert Dubai volgt.

Veel kijkplezier!

Heeft u na het lezen hiervan ook kriebels gekregen om vastgoed aan te kopen in deze stad vol potentie? Neem gerust een kijkje op onze website. Hier vindt u heel wat informatie die u kan helpen voor de aankoop in Dubai. Heeft u enkele vragen die u graag persoonlijk wil stellen aan ons? Of wilt u de stap zetten om een aankoop te doen? Neem gerust contact met ons op via +32 484 89 35 64 (BE) of +31 623 47 03 98 (NL) (telefonisch of Whatsapp), mail ons op info@vastgoedexpertdubai.be of vul het contactformulier in op onze website.

Leer meer over dit onderwerp

Gerelateerde blogberichten

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Vastgoed gekocht in Dubai, wat nu?

Je hebt vastgoed gekocht in Dubai, bij een off-plan ga je over tot de oplevering en zul je de sleutels ontvangen. Bij een bestaande woning wordt de akte gepasseerd en zal je de sleutels ontvangen. Echter, om je vastgoedinvestering tot een succes te maken, is het...

Lees meer

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

error:
Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is het doel van uw investering?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Investeren in Dubai - gratis adviesgesprek

Ontvang uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat is het doel van uw aankoop?

Welk bedrag wenst u te besteden?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op